Avantajele cursului de bone

Cel mai mare avantaj al cursului de bone, organizat de Coparentins este bagajul de informatii pe care un cursant il acumuleaza. Acesta este si scopul nostru primordial: ca in urma acestui curs orice absolvent sa fie capabil sa ingrijasca si sa stie sa raspunda cu pricepere si empatie nevoilor copilului.

Traineri acestui curs un psiholog  (Andreea Cioban) si un medic pediatru (Ludmila Cebotari) au o contributie foarte importanta, deoarece vor putea impartasi si din experienta proprie atat ca mame cat si ca profesionisti .

Un alt beneficiu deosebit este posibilitatea de angajare rapida si in conditii avantajoase, deoarece parintii cauta persoane calificate si competente. Chiar daca nu aveti experienta in babysitting, datorita cursului veti avea un start mult mai bun in aceasta meserie, iar in cadrul agentiei de recrutare bone Coparentis veti avea avantaje extra.

Datorita faptului ca acest curs de bone este acredidat, va veti putea angaja cu carte de munca in meseria de bona, atat in Romania cat si in strainantate.

Practica din cadrul cursului si relationarea cu copiii, intr-un cadru organizat, va va da incredere sa comunicati si sa interactionati cu copiii.

Durata cursului este relativ mica si orarul flexibil, astfel incat cursantii sa isi poata onora locurile de munca prezente, iar la final sa aiba competente si sa fie calificati pentru o noua meserie, aceea de bona.

Va invitam sa va convingenti singuri de atat avantajele pe care le-am prezentat mai sus, dar si de altele pe care le puteti avea urmand cursul de bone organizat de Coparentis.

Curs de acreditare bona