Petsitting

Ingrijirea animalelor de companie- Petsitting

Ingrijirea animalelor de companie este o responsabilitate pe care ne-o asumam in momentul in care ne hotaram sa adoptam un nou membru, necuvantator, in familie. Animalele au nevoie de grija noastra permanenta, depind de prezenta noastra constanta.

Exista oameni iubitori de animale, care se simt cel mai bine in prezenta lor, oameni de incredere, care nu le-ar putea face vreun rau. La acestia ne-am gandit cand spunem ca va putem fi de folos.

Am auzit cu totii cazuri triste, pisici lasate singure in casa atunci cand familia pleaca in concediu, catei pe care dimineata nu are cine sa ii scoata la plimbare, porcusori de Guineea sau alte vietati care se sperie de artificii in noaptea de Revelion, cand familia este plecata.

Pentru toate aceste cazuri, ca si pentru alte situatii neprevazute, incercam sa gasim impreuna solutii. Ingrijirea animalelor de companie este o activitate care cere responsabilitate si dragoste nemarginita pentru necuvantatoare. Personalul nostru va veni in ajutorul dumneavoastra in orice moment al zilei si in orice perioada a anului.

Gaseste bona si menajera