Bona de ocazie

Bonele de ocazie sunt de mare ajutor parintilor care fie lucreaza peste program, fie li se ivesc diferite evenimente, calatorii de afaceri si nu au cu cine sa ii lase pe cei mici pentru perioade foarte scurte.  O bona de ocazie poate fi solicitata si atunci cand parintii doresc sa iasa in oras la cina, dupa o saptamana lunga si grea de munca, sau in zilele cand nu ii pot lua pe copii de la cresa/ gradinita. Exemplele sunt multe si diferite, insa cel mai greu este de gasit persoana potrivita, iar aici intervine echipa Coparentins cu procese de recrutare specializate pentru bone full time sau bone de ocazie.
In astfel de situatii este foarte important ca totul sa fie organizat din timp, atat recrutarea, cat si integrarea si cunoastrea familiei si a bonei. Bonele de ocazie cu care Agentia Coperantis colaboreaza, pot fi bone cu experienta, care lucreaza la program normal in timpul saptamanii, dar care pot fii disponibile, pentru o seara sau un weekeend. Chiar daca e un plus faptul ca le cunoastem si au experienta, este nevoie ca familia, copilul  si bona de ocazie sa petreaca timp impreuna pentru a se cunoaste reciproc. In special pentru copil e important sa se cunoasca, sa interactioneze cu persoana care va avea grija de el cat parintii vor fi plecati.

Este nevoie ca bona de ocazie sa obtina cat mai multe informatii legate de regulile si tabieturile copilului si a familiei. Atunci cand are grija de un copil bona de ocazie poate intampina diverse dificultati chiar si in cazul in care respecta toate indicatiile parintilor, in acest sens recomandam parintilor sa isi lase telefoanele deschise si sa fie disponibil pentru anumite intrebari.

Uneori bona de ocazie este solutia salvatoare pentru parinti, insa trebuie gandita si organizata foarte bine pentru ca toti cei implicati sa fie multumiti si linistiti , iar copilul sa fie bine ingrijit si in siguranta.

Gaseste o bona de ocazie