Curs autorizat pentru bone

Daca mereu v-au placut copiii si  ati visat sa puteti lucra cu ei, cursurile autorizate pentru bone oferite de Agentia Coparentis va vor ajuta. Indiferent daca nu ati avut experiente anterioare pe acest post si doriti sa acumulati cunostinte sau daca ati activat ca bona in ultimii ani si vreti doar sa va mariti bagajul de cunostinte, cursurile de babysitter cele mai potrivite. Cursul combina orele practice cu cele teoretice si este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Certificatul pe care il veti primi in urma absolvirii acestui curs va va ajuta sa va gasesti un job in calitate de bona nu doar in Romania, ci si in toate tarile Uniunii Europene.
Medicul Pediatru Cebotari Ludmila si  psihologul Cioban Andreea va vor oferi multe informatii pretioase cu privire la dezvoltarea si cresterea copilului.

A fi bona nu e atat de usor precum pare, iar problemele, obstacolele si riscurile acestei meseri sunt deseori neglijate. O bona profesionista trebuie sa se descurce in orice situatie, sa gaseasca mereu solutia potrivita si sa fie mereu informata. In cadrul cursului de babysitter, participantilor li se vor oferi diverse informatii si metode cu privire la ingrijirea si educarea copilului. De asemenea, ei vor invata sa comunice mai bine cu copiii si parintii acestora, sa-i inteleaga si sa pastreze cu ei o relatie cat mai armonioasa. Indiferent daca este vorba de un sugar sau un prescolar, cursul autorizat pentru bone va va ajuta sa va perfectionati  aptitudinele si competentele necesare acestei profesii. Totodata, participantii vor fi pregatiti pentru a planifica activatea zilnica a copilului, de a-i asigura conditiile igienico-sanitare, de a-i asista alimentatia si administrarea alimentelor, de a-i supraveghea starea de sanatate si de a-i  induce un comportament frumos, de care atat parintii, cat si bona sa fie multumiti si mandri.

Pentru a obtine o specializare in meseria de babysitter este necesar ca persoana in cauza sa fi absolvit scoala generala obligatorie. De asemenea, pentru inscriere sunt necesare urmatoarele documente: copie dupa actul de identitate (C.I.sau B.I.), copie dupa ultimul act de studii adeverinta de la medicul de familie. Orice persoana poate deveni specializata in acest domeniu, indiferent de varsta, sex, cetatenie. Atat persoanele care nu activat in acest domeniu, dar si cele care au capatat deja experienta fiind angajate pe post de bona pot participa pentru a deveni specializati in aceasta meserie.

Cursuri acreditate babysitter