Curs de babysitter

Scopul cursului de bone este de a ii ajuta si ghida pe cei care au grija de copilasi sa fie mai siguri pe ei, sa fie mai relaxati, sa ii ajute pe cei mici sa isi gaseasca propriul ritm si treaca mai usor peste dificultati. In plus, am creat un modul pentru  bonele care isi cauta de lucru  cu sfaturi  de la specialisti  in resurse umane, dar si modalitati de comunicare si relationare cu familia copilului de care au sau vor avea grija.

Partea principala a cursului de bone se refera, bineinteles la cresterea  si dezvoltarea copilului fizic si psihic: anatomie, igiena si prim ajutor, boli, alimentatie, ingrijire zilnica, etape de dezvoltare a copilului, jocul, comunicarea cu copilul.
Am considerat important sa invatam despre dezvoltarea copilului in ansamblu, chiar daca fiecare copil creste si se dezvolta diferit, avand reperele de baza vom sti cum sa ne adaptam perioadei prin care acestia trec la varste diferite.
Este de dorit ca o bona care incepe aceasta activitate, sa porneasca cu un cumul de informatii pretioase indiferent daca are sau nu experienta in domeniu, de aceea punem accent pe seriozitatea desfasurarii acestui curs, atat pentru partea de teorie cat si pentru partea practica.

Cursul va fi sustinut de doi traineri, acoperind fiecare partea lui de specializare  si anume doamna doctor pediatru Ludmila Cebotari si doamna psiholog Cioban Andreea, profilul fiecareia il gasiti pe siteul nostru.

Pentru practica colaboram cu crese si gradinte, unde cursantii nostri vor incepe activitatea si interactiunea cu copii, intr-un mediu controlat si supravegheat.

Daruirea si constinciozitatea cu care am muncit pentru a atinge scopul acestui curs, atat ca si specialisti  cat si ca parinti ne fac sa credem ca rezultatele vor inflori in fiecare din cursantii nostri.

Diploma obtinuta in urma cursului este de calificare in meseria de bona, fiind acreditata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este recunoscuta national si international.

Durata cursului este de 3 luni, partea teoretica se va desfasura in weekenduri, iar partea practica in timpul orelor de lucru ale creselor si gradinitelor cu care colaboram.

Cui se adreseaza cursul de bone?

Ar trebui sa fie un raspuns unic: bonelor, DAR e mai mult decat un curs pentru bone, e un curs adresat celor care au grija de copii: proaspetilor parinti, bunicilor si altor rude, bonelor si viitoarelor bone, educatoarelor.  Pentru cei care nu sunt interesati de obtinerea diplomei de calificare, pot sa participle doar la anumite module precum: boli si prim ajutor, parenting, alimentatie, jocul etc.
Am conceput acest curs pentru cei care au nevoie de suport  in cresterea, educarea si relationarea pozitiva cu copii.

Scopul acestui curs este sa ii ajute pe cei care “cresc” copii sa fie mai siguri pe ei, sa fie mai axati pe nevoile copilului si bineinteles sa se bucure de fiecare zi alaturi de copilasi, iar atunci cand apar situatii noi sa stie sa le faca fata.

Echipa noastra de psihologi si medici cu experienta ofera informatii pretioase legate de cresterea copiilor.

Curs de formare bona