Echipa Formatori Coparentis

Echipei Coparentis este alcatuita din oameni care doresc sa impartasasca din experienta lor, dar si sa invete si sa se dezvolte continuu

COSMINA ELENA DOBRESCU
COSMINA ELENA DOBRESCUManager Resurse Umane
Iubesc Oamenii si mi-e drag sa ii cunosc si sa invat de la fiecare persoana pe care o intalnesc. Dorinta mea este ne bucuram de noi si de copiii nostri, sa ne/ le oferim siguranta si mediul potrivit pentru a creste in armonie.
Impreuna facem ca acest lucru sa infloreasca in proiectul Coparentis, gasind locul potrivit fiecaruia, valorificand astfel si daruind tot ce e mai bun in noi.
ANDREEA CIOBAN
ANDREEA CIOBANPsihoterapeut sistemic de cuplu si familie
Cãutãrile mele în domeniul psihologiei au început undeva în perioada adolescenţei când am început sã caut rãspunsuri la întrebãri precum: “Oare de ce unii oameni se comportã în modul în care o fac? De ce unii persistã în anumite comportamente chiar dacã acestea le fac rãu? Cum se pot schimba oamenii? Ce anume ajutã şi ce împiedicã ca schimbarea sã aparã?” Rãspunsurile la aceste întrebãri au început sã aparã pe mãsurã ce mã adânceam în acest domeniu.
Profil Andreea Cioban
LAURA CODRE
LAURA CODRESpecialist resurse umane
Dupa ce am lucrat in cadrul departamentului Operational al Aeroportului International Cluj timp de 4 ani, m-am angajat la Transylvania College. The Cambridge International School in Cluj ca si asistenta a Directorului Executiv cu multe responsabilitati in domeniul Resurselor Umane. Am vazut ca cea mai mare satisfactie mi-o ofera recrutarea si urmarirea procesului de inductie care mi se pare definitoriu in performanta si retentia noilor angajati.
Profil Laura Codre
LUDMILA CEBOTARI
LUDMILA CEBOTARIMedic Pediatru
Medic Specialist Pediatru
Trainer Crucea Rosie