Recrutare bone

Agentia de bone Coparentis ofera servicii calitative in vederea recrutarii si plasarii unor bone potrivite fiecarei familii. In primul rand ne dorim ca bonele pe care le selectam sa fi urmat cursul acreditat de babysitter, sa se potriveasca cerintelor fiecarei familii si mai mult oferim suport pe tot parcursul colaborarii noastre.

Suntem raspunzatori pentru personalul recrutat si serviciile furnizate, fiind nu doar un furnizor, ci si un partener si consultant pe toata durata colaborarii noastre. Persoanele recrutate trec prin cateva filtre esentiale pentru a determina abilitatile si capacitatea acestora de a se adapta diverselor situatii si nevoi, deoarece stim cat de important este sa va lasati copilul sau copiii in grija unei persoane relativ necunoscute.

In ceea ce priveste candidatele, acestea vor beneficia de consiliere si evaluare in baza CV-ului si a recomandarilor primite, iar daca este nevoie le vom recomanda cursurile pentru bone. Acordam o mare importanta nevoilor pe care le au si viitoarele bone, deoarece dorim sa fie integrate in familii, unde se simt acceptate si apreciate.

Referitor la dumneavoastra, parintii, trebuie sa stiti ca recrutarea personalizata Coparentis, ia in calcul trasaturile copilului, care includ varsta, personalitatea, particularitatile medicale, obiceiurile si obiectivele educationale, precum si dorintele si nevoile dumneavoastra. Pentru a stabili descrierea detaliata a profilului de bona cautat,  vom trece impreuna printr-un set amplu de intrebari si raspunsuri, iar apoi in urma selectiei din baza noastra de date, a testelor si interviurilor  vom putea alege  impreuna cea mai buna bona pentru familia voastra.

Un alt avantaj al procesului de recrutare personalizat Coparentis este ca oferim o perioada de proba, pe durata careia se urmareste integrarea bonei in familie. Sfatuim atat bonele cat si parinti sa ia in serios si sa acorde atentie sporita acestei perioade de integrare, atunci se pune temelia unei relatii frumoase de colaborare.

Gaseste o bona

Bone disponibile