Serviciile noastre

Serviciile noastre sunt axate pe bunastarea familiei in anasamblul ei si in special pe dezvoltarea armonioasa a copiilor in cadrul familiei.  Deoarece stim ca bucuria si linistea parintilor este in stransa legatura cu starea de bine a copiilor, ne-am axat pe gasirea unor solutii optime pentru familiile care au nevoie de ajutor.

Curs autorizat de calificare pentru bone.  Este vorba de un curs amplu, format din mai multe module despre dezvoltarea copilului fizica si psihica, despre rutina copilului, despre  comunicare atat cu copiii cat si cu familia acestora, despre rolul de babysitter etc. In urma absolvirii cursului de babysitter se obtine diploma acreditata de Ministerul Muncii si al Educatiei.

Recrutare, selectie si integrare bone. Agentia de recutare bone Coparentis, se focuseaza pe gasirea persoanelor potrivite si compatibile care sa se integreze usor in familii. Suntem atenti la cerintele parintilor, culegem foarte multe informatii pentru a sti ce cautam. Este esentiala potrivirea celor doua parti, pentru a stabili o colaboare frumoasa si de durata.

Program de educatie parentala Cercul Sigurantei.  Programul Circle of Security (Cercul Sigurantei) nu face altceva decat sa ne aminteasca cat de mare nevoie au copiii de noi sa ii sprijinim, sa le fim alaturi,  sa le raspundem nevoilor, sa ne ascultam atat copiii cat  si insinctul care ne indeamna sa fim langa ei cu bune si rele. Mai mult de atat ne ajuta sa intelegem ca nu e nevoie sa fim parinti perfecti, ci doar suficient de buni.

Psihoterapie pentru copii si parinti.  Psihoterapeutul Andreea Cioban ii poate ajuta si ghida pe parintii si copiii care intampina greutati in viata lor familiala si sociala.

Cursuri acreditate bone

Servicii recrutare bone

Curs Circle of Security