Despre Noi

Este simplu: suntem oameni care vrem sa lasam ceva bun in urma noastra si parinti care invata sa fie din nou copii alaturi de puiutii lor. Pornind de aici ne straduim sa crestem si sa invatam din fiecare experienta buna sau rea, sa ne alegem cele mai potrivite carti si cei mai potriviti oameni care sa ne fie alaturi.

Ideea “scolii de bone “ si a agentiei Coparentis  a pornit de la nevoia de a gasi o cale de mijloc pentru parintii si bonele care isi doreau deopotriva relatii armonioase si copii sanatosi si fericiti.

Stim din experienta cat de grele sunt cautarile unei bone, deciziile alegerii bonei potrivite si acomodarea tuturor. Am intalnit bone iubitoare si calme, dar cu retineri venite din lipsa de experienta, sau doamne carora le era mai greu sa accepte idei noi de parenting din partea parintilor. Am considerat ca un ghid specializat de la A la Z pentru cresterea si educarea copiilor, dar si pentru comunicarea si relationarea cu parintii ar fi un real ajutor celor care isi doresc sa fie bone indragite si sa mearga cu drag la locul de munca. Mai mult, prin agentia de recrutare bone avem ca scop gasirea stabilirea unor relatii compatibile si de durata.

Astfel am cautat oamenii potriviti care sa ne ajute, cartile si cursurile  corespunzatoare din care sa invatam si uite asa a luat nastere Coparentis.

Servicii Coparentis

Echipa Coparentis

Cursuri Coparentis