Curs Circle Of Security Cluj

Programul de Educatie Parentala Cercul Sigurantei ( Circle Of Security) este un program centrat pe relatia dintre parinte si copil, dezvoltat de psihoterapeutii americani Glen Cooper, Kent Hoffman si Bert Powell.
Acest program porneste de la teoria atasamentului (atasamentul este legatura profunda si trraimica care leaga/uneste o persoana de o alta, legatura care depaseste timpul si spatiul- Ainsworts, 1973; Bowlby,1969) si are la baza cinci decenii de cercetari referitoare la modul in care este (sau nu este) sprijinita dezvoltarea sentimentului de siguranta in relatiile de atasament. Teoria atasamanetului ofera o explicatie (validata stiintific) asupra modului in care apare relatia dintre parinte si copil si cum aceasta relatia influenteaza dezvoltarea ulterioara a copilului.

Cursul este destinat parintilor care simt ca intampina anumite dificultati in relatia dintre ei si copilul/copiii lor si are ca scop o mai buna intelegere a propriilor resurse si limite in ceea ce priveste cresterea copiilor dar si descifrarea a ceea ce doreste sa ne transmita copilul in diverse situatii, mai ales in cele problematice.

Cursul se va desfasura cu grupe de parinti de  minim 6- maxim 8 persoane per grup si va avea loc pe parcursul a 8 saptamani (cate o intalnire de doua ore/saptamana). Costul acestui curs este de 50 lei/intalnire.
Cursul va fi sustinut de catre Andreea Cioban, Psihoterapeut si Educator Parental Circle Of Security.

Inscriere Curs Circle Of Security

Agentia Coparentis

B-dul 21 Decembrie 1989 nr 63

Tel : 0748 157 975

Email : info@coparentis.ro

Curs acreditat in Cluj-Napoca