Specialist resurse umane Laura Codre

profil_laura_codre

Am terminat Facultatea de Filosofie- Comunicare si Relatii Publice iar dupa aceea am facut Masterul de Managementul Resurselor Umane. Atunci mi-am descoperit vocatia si pasiunea.

Dupa ce am lucrat in cadrul departamentului Operational al Aeroportului International Cluj timp de 4 ani, m-am angajat la Transylvania College. The Cambridge International School in Cluj ca si asistenta a Directorului Executiv cu multe responsabilitati in domeniul Resurselor Umane. Am vazut ca cea mai mare satisfactie mi-o ofera recrutarea si urmarirea procesului de inductie care mi se pare definitoriu in performanta si retentia noilor angajati.

Acum sunt fericita sa lucrez alaturi de Cosmina si sa ajutam impreuna familii sa gaseasca bona ideala.

Ca si mama, inteleg foarte bine ca unul dintre cele mai mari obstacole pe care trebuie sa le depasesti ca si parinte, este sa incredintezi, fie si pentru cateva ore, ce ai mai scump pe lume unei persoane pe care nu o cunosti. Cu totii am simtit aceasta neliniste atunci cand am decis sa angajam pentru prima data o bona. De aceea, eforturile noastre sunt centrate pe gasirea candidatelor potrivite, cu experienta si calde care sa ne ispire incredere si in felul acesta parintii si copiii sa depaseasca mai usor aceasta perioada dificila.

Copiii merita cea mai atenta grija si de aceea ne asiguram ca persoana propusa are toate calitatile necesare nevoilor specifice ale micutilor nostrii atat de diferiti.

Invat de la fiica mea, Miruna, cate ceva in fiecare zi: sa zambesc, sa fiu increzatoare, sa dansez, sa desenez, sa ma bucur de viata. Cam asta este filosofia mea: invata ceva nou in fiecare zi, de la fiecare persoana pe care o intalnesti.

Consider de asemenea ca copiii nostri sunt motorul care ne ajuta sa ne autodepasim in fiecare zi si a ne fortam limitele pentru ca nu-i asa, cele mai frumoase lucruri se intampla inafara zonei noastre de confort. Am facut multe cursuri de parenting tocmai din aceste motive.

Imi place mult sa citesc. Am o afinitate pentru scriitorii rusi si pentru literatura motivationala. Imi doresc sa calatoresc si sa descopar culturi noi.

Sky is the limit!