10 motive pentru care bonele ar trebui sa lucreze cu o agentie

10 motive pentru care bonele ar trebui să lucreze cu o agenție, in cautarea unui loc de munca

Dorim sa precizam ca in acest articol ne referim la agentiile serioase si profesioniste, care pun accent pe relatii compatibile si de incredere, fiind alaturi atat de familie cat si de bone.

Avantajele de a lucra cu o agentie sunt:

Familiile serioase

Dacă ati navigat vreodată pe siteurile care ofera locuri de munca stiti că este ca și cum l-ai cauta pe Fat Frumos sau pe Ileana Cosanzeana. Trebuie sa incerci mai multe tipuri de famililii, inainte de a o gasi pe cea potrivita. Atunci când lucrați cu o agenție, familiile sunt mai serioase, iar sansele de compatibilitate sunt mult mai mari.

Bineînțeles că nu fiecare familie va satisface nevoile tale in totalitate. Rolul agentiei este de a va prezenta familiile cu care sunteti compatibila în funcție de cerințele și calificările tale.

Acces la locuri de muncă, care nu sunt anunțate în mod public inca

Atunci când o familie are o relație stabila cu o agenție și bona lor decide să se mute, de cele mai multe ori apeleaza la aceeasi agentie, daca au fost multumiti in trecut de serviciile ei. Aceste locuri de muncă nu sunt afisate nicaieri. Acele familii nu pierd timpul cu cautarile. Ei au fost mulțumiți de procesul de plasare al agenției înainte și urmeaza aceeasi cale. Fiind înregistrată in baza de date a unei agenții, exista sansa de a fi sunata si expusa oportunitatea.

Salariul și pachetul de beneficii competitive

Te-ai saturat sa te apropii de familii, iar acestea sa iti ofere numai o parte din cat ai merita sa castigi? Este una dintre cele mai frustrante parti ale căutării unui loc de muncă. Pentru ca agentiile discuta in prealabil si aspectele financiare cu familiile, aveti siguranta ca acestia sunt dispuși să vă ofere un pachet corect, o compensație competitivă.

Salvați timp și energie

Cele mai multe bone sunt în căutarea unui loc de muncă în timp ce lucrează încă cu un program full-time. Cine are timp să-și petreacă ore intregi pe siteuri? Este mult mai eficient sa apelezi la o agentie, care face preselectia, in locul tau.

Feedback-ul dupa interviu

Obținerea de feedback onest după fiecare interviu este esențial pentru îmbunătățirea abilităților voastre de intervievare. Atunci când lucrezi cu o agenție, ti se va spune parerea specialistilor in resurse umane , legata de prestatia ta la interviu, dar si ce parere au avut parintii despre tine. Ei vor vorbi cu părinții după interviu și vor afla ce a funcționat, ceea ce nu le-a placut, și vor împărtăși aceste informații utile cu tine.

Prezentarea generală profesională

Agentiile isi doresc sa recoamande familiilor bone profesioniste, cu un CV elaborat. Face parte din brandul lor. Acest lucru înseamnă că ei vor lucra cu tine pentru a se asigura că ai un CV cuprinzator si relevant. Aceasta consultanta poate fi o resursă de neprețuit pentru a obtine locul de munca care vă interesează.

Faceti parte dintr-un club exlusivist

Agentiile mari sunt recunoscute pentru ca au cele mai bune familii și bone. Succesul lor este construit în mare parte pe reputația lor. Deci, atunci când esti acceptata de către o agenție, atunci când treci de procesul lor de screening și acestia va recomanda, acest lucru înseamnă ceva pentru familiile cu care aveti interviu. Nu pornesti de la zero cand incerci sa te vinzi.