Semne care indica o bona calificata

Atunci cand ati ales un candidat bun, testati-i abilitatile in perioada de acomodare cand sunteti acasa, pentru a o putea observa.  Urmatoarea lista va poate ajuta sa evaluati un candidat – sau bona pe care o aveti deja.

Copilul dumneavoastra se bucura inca de la primul contact vizual cu ea. Copiilor le place sa  petreaca timpul cu bona, cand aceasta ii intelege, le raspunde nevoilor si a reusit sa creeze o relatie cu ei. Aveti si mai mare noroc daca si voi, ca parinti, va simtiti bine in compania bonei.

Copiii dumneavoastra nu inceteaza sa vorbeasca despre toate lucrurile minunate pe care ea le spune si le face. Puteti gasi o babysitter care face totul ca la carte, dar daca ea chiar indrageste sa fie in compania copiilor, ei vor simti acest lucru. Dragostea ei va straluci in fiecare zi pe care o petrece cu copilul dumneavoastra.

Ea vine cu solutii creative pentru probleme si lucreaza cu dumneavoastra in vederea oferirii celei mai bune ingrijiri pentru copil. De exemplu, daca copilul dumneavoastra a ramas fara acuarele, de exemplu, ea va gasi niste inlocuitori in bucatarie, pe care copilul dumneavoastra poate sa ii foloseasca la pictat. Daca copilul dumneavoastra nu doarme, ea va va cere sfatul si ajutorul. Aceasta arata ca isi ia munca in serios si atunci cand ia initiativa si colaboreaza cu dumneavoastra.

Ajunge la munca la timp. Alte semne ca este de incredere: va anunta din timp cand nu poate sa aiba grija de copilul dumneavoastra din cauza unei urgente si va ajuta sa gasiti o bona suplinitoare. Este atenta la nevoile dumneavoastra si respecta termenii contractului.

Face un efort sa ramana in contact. O bona implicata va va tine informata in legatura cu activitatile zilnice cu ajutorul biletelelor pe care vi le va scrie, completarii unui raport zilnic, sau alocarea unui anumit interval de timp pentru amandoua in care sa recuperati. Ea va intelege ca va veti dori sa stiti cum e copilul dumneavoastra si va va tine la curent cu orice problema, indiferent de gravitatea ei.

Copilul dumneavoastra  invata cantece si cuvinte noi si se mandreste cu numeroasele sale proiecte. Cele mai bune bone sunt constiente si apreciaza curiozitatea copiilor. Vor incerca sa raspunda la intrebari, sa extraga raspunsuri imaginative si sa se gandeasca la moduri creative de a-i invata pe copii noi abilitati, cantecele si poezii.

Camera copilului dumneavoastra este curata, la fel si copilul dumneavoastra. Ingrijirea excelenta include curatenie si stare buna de sanatate. Bona il va invata pe copilul dumneavoastra despre bunele practici de igiena, daca ii vrea binele.

Accidentele sunt rare. Bineinteles ca vor avea loc tumbe, insa o bona calificata pune siguranta pe primul loc atat acasa, cat si atunci cand ea si copilul dumneavoastra sunt afara. Ea il va tine pe copilul dumneavoastra de mana atunci cand traverseaza o strada in drum spre parc, va avea foarte mare grija de el atunci cand sunt in curtea din spatele casei. Daca ea il duce undeva cu masina pe copilul dumneavoastra, veti dori sa mergeti cu ea macar o data sau de doua ori pentru a vedea cum se comporta pe sosea. Asigurati-va de faptul ca masina pe care o conduce este bine intretinuta si ca intotdeauna inchide bine cataramele scaunului de masina, dupa ce l-a asezat pe copil.

Doresti o bona calificata?

Bone disponibile