Intrebari de la bone pentru parinti

Atunci cand bonele se pregatesc pentru un interviu de angajare, primul lucru pe care il fac este sa exerseze raspunsurile. Bonele mai trebuie sa se gandeasca, de asemenea, si la ce vor intreba atunci cand parintii, la randul lor, vor pune acea intrebare la fata locului: „Aveti intrebari?” Bineinteles, un raspuns frecvent aeste sa spuna ca parintii au fost foarte constiinciosi si au oferit toate detaliile de care ea a avut nevoie. Nu uitati ca acesta este un proces bidirectional… este vorba despre bona la fel de mult cat este vorba despre familie.

Un interviu bun cu bona ar insemna sa se arate interes in postul respectiv si sa se adreseze intrebari bine gandite, astfel se va oferi oportunitatea aflarii mai multor lucruri despre familie si asteptarile lor.
Cand sunteti fata in fata cu parintii, nu ezitati sa intrebati orice considerati ca este important pentru dumneavostra si viitorul loc de munca, nu lasati lucrurile neclarificate. Urmatoarele modele de idei va pot ajuta:

  • Intrebati despre rutina familiei – ce le place lor sa faca, interesele lor, ce activitati le plac copiilor, cum vor ei sa fie ziua structurata.
  • Intrebati despre indatoririle care sunt asteptate, ca de exemplu babysitting, menaj etc. Acest lucru va oferi bonei oportunitatea de a sti ce se asteapta de la ea si daca acest lucru este in conformitate cu asteptarile ei.
  • Ce metoda de disciplina folosesc parintii?
  • Exista reguli ale casei pe care bona ar trebui sa le stie – de exemplu diete speciale, credinte religioase, fara papuci etc.
  • Nu va fie teama sa intrebati despre ore de lucru, vacante, si intrebarea infricosatoare despre salar. Nu are rost sa fiti timizi in ceea ce priveste aceste lucruri, cel mai bine e sa fiti deschisi.
  • Daca sunteti acasa la familie si mai mult daca postul este pentru bona interna, cereti sa vedeti casa, camera unde veti sta, uitati-va la camera de joaca .

Agentia Coparentis va ureaza mult succes si ne dorim la fel ca dumneavoastra, parintii si mai ales copii sa stabiliti cele mai frumoase si fructuoase relatii de colaborare.

Cauti un loc de munca ca si bona?

Anunturi angajare bone